Tänään

Päivän teksti

• 28.03.2017 | Aam. 8:11
    - Koittaa aika - sanoo Herra Jumala -
    jolloin minä lähetän maahan nälän.
    En leivän nälkää,
    en veden janoa,
    vaan Herran sanan kuulemisen nälän.

Uskomaton nainen

Laitilan seurakunnan Hanna-piiri järjestää päivämatkan Uskomaton nainen- konferenssiin Pirkkalan kirkkoon la. 18.11. Lähtöaika Laitilasta on n. 6.45

Päivän ohjelmassa on Toivoa naisille/Hanna-työn kuulumisia Suomesta, Euroopasta ja eri puolilta maailmaa, yhteistä keskustelua ja rukousta, Raamatun opetusta, kohtaamisia. Tule kokemaan voimaannuttavaa yhdessäoloa!

Päävieraana on kansainvälisen rukousverkoston johtaja Peggy Banks Yhdysvalloista. Mukana myös Euroopan, Keski-Aasian, Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan Toivoa naisille/Hanna-työn koordinaattori Eeva Vähäsarja Itävallasta.

Tapahtuman järjestävät Medialähetys Sanansaattajat (Sansa) ja Pirkkalan seurakunta.

Konferenssimaksu on 20 euroa, sis.ruokailun, aamu- ja lähtökahvin. Kyyditys on ilmainen. Kotimatkalle Pirkkalasta lähdemme n. klo 16.30. Sitovat ilmoittautumiset Tiina Saarelle 20.10. mennessä

Ylös