Laitilan seurakunta hakee 

KAUSITYÖNTEKIJÄÄ 

hautausmaa- ja puistotoimeen 

noin kuuden kuukauden mittaiseen työsuhteiseen. Tehtäviin kuuluu hautausmaiden sekä seurakunnan kiinteistöjen ulkoalueiden hoito- ja kunnossapitotöitä. Työ sisältää mm. nurmikon leikkausta, kukkien istutusta, kastelua ja kitkentää. Hakijalta edellytämme 18 vuoden ikää, aiempaa vastaavaa työkokemusta tai alan koulutusta emme edellytä.

KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ 

hautausmaa- ja puistotoimeen 

kesä- tai heinäkuuksi kuukauden mittaisiin työsuhteisiin. Tehtäviin kuuluu hautausmaiden sekä seurakunnan kiinteistöjen ulkoalueiden hoito- ja kunnossapitotöitä. Työ sisältää mm. nurmikon leikkausta, kukkien istutusta, kastelua ja kitkentää. Hakijalta ei edellytetä alan koulutusta tai aiempaa työkokemusta, tehtäviin haemme pääsääntöisesti 18 vuotta täyttäneitä. 

Lisätietoja tehtävistä antaa hautausmaan vastaava Tapio Junnila, puh. 045 773 19667. 

Hakemukset 28.3.2018 mennessä postitse: Laitilan seurakunta, taloustoimisto, Keskuskatu 17, 23800 Laitila. Kuoreen tunnus ”Kesätyö/hautausmaa”. Hakemuksen voit lähettää myös sähköpostitse: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Lisäksi Laitilan seurakunta hakee 

KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ 

Lehtoniemen leirikeskukseen 

noin kolmen kuukauden mittaisiin työsuhteisiin. Tehtäviin kuuluu keittiötyötä ja siivousta. Työ on ilta- ja viikonloppupainotteista. Hakijalta edellytämme vähintään 18 vuoden ikää, keittiöalan koulutusta ja hygieniapassia. 
Lisätietoja tehtävistä antaa seurakuntaemäntä Elina Hautanen, puh. 050 572 0461. 

Hakemukset 28.3.2018 mennessä postitse: Lehtoniemen leirikeskus, Elina Hautanen, Rantalantie 274, 23800 Laitila. Kuoreen tunnus "Kesätyö/Lehtoniemi”. Tai sähköpostitse: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..