Arkienkeli-huutokauppa ja Iltamat

Eikö ikkunanpesu innosta tai haluaisitko saada oman ”Remontti-Reiskan” hetkeksi kotiisi? Täyttyykö pihasi lehdistä vai kaipaavatko hartiasi kenties hierontaa? Nyt sinulla on mahdollisuus helpottaa omia töitäsi tulemalla 19.4. klo 18 Opistotalolle huutamaan itsellesi Arkienkeli.

Arkienkelit ovat seurakunnan työntekijöitä, jotka ”pukevat” enkelinsiivet selkäänsä ja tempaisevat hyvän asian puolesta antamalla omaa osaamistaan yhteisvastuun hyväksi huutokaupassa. Huutojen alkuhinta on 10 euroa ja huudettavia palveluja on siivouksesta tietokoneapuun. Huutokaupan juontaa Seppo Helenius.

Illan aikana saadaan nauttia musiikkiesityksistä, yhteislaulusta, työntekijöiden hauskasta ex tempore satuesityksestä. Kahvitauon jälkeen ilta huipentuu Arkienkeli-huutokauppaan. Liput 10 € kirkkoherranvirastosta tai ovelta (sisältää ohjelman sekä kahvin/teen/mehun). Illan tuotto Yhteisvastuukeräykselle

Tarjolla olisi ikkunanpesua, haravointia, löytyy apua asiointiin, tietokokeisiin, kotiaskareisiin ja lasten hoitoon. Hierontaakin ja pianotunnin on mahdollista huutaa itselle.  Vapuksi simat ja munkit, äitienpäiväksi voileipäkakku ja helpotusta leivontaan. Voit ostaa lankoja ja lahjoittaa hyvää eteenpäin tai kiinnostaisiko persoonallisuusanalyysi itsestä?