Kaikkien aikojen ensimmäinen Mopoautokirkko Laitilan kirkkopuistossa to 10.5. klo 18. Koe kirkonmenot mopoautosta ja välillä auton ulkopuoleltakin. Ainutlaatuiseen tilaisuuteen voi osallistua mopoauton, mopon tai vastaavan kulkupelin kanssa. Mopoautokirkossa päästellään täysillä! Luvassa mm. Tööttäys- ja Kaasutus-ylistys. Mukana Kari ja Pia Penttinen sekä Petri Laitinen.

HUOM! Mopoautokirkon kulkueeseen osallistuvat (mautot + mopot) kokoontuvat entisen valintatalon parkkialueelle jonoon johtoauton taakse. Kulkueeseen voivat osallistua kaikki halukkaat. Kokoontuminen alkaa Helatorstaina 10.5. klo 17:30 ja lähtö tapahtuu klo 17:40. Kulkue ajaa määrättyä reittiä johtoauton johdolla kirkon parkkipaikalle kirkkopuiston puolelle. Kirkko alkaa klo 18. Kesto n. 30min. Ne, jotka eivät osallistu kulkueeseen, voivat kokoontua tapahtumapaikalle jo etukäteen.

Mopoautokirkko aiheuttaa normaalista poikkeavaa melua kirkkopuistosta lähialueille mm. hautausmaa klo 17:45 - 18:45 välisenä aikana.

Mopoautokirkko tulee-ole valmiina - be ready!