Laitilan seurakunta hakee reipasta ja oma-aloitteista 

LEIRIKESKUS- / RAVITSEMUSTYÖNTEKIJÄÄ 

kokoaikaiseen ja toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työn aloitus on 1.3.2019. 

Leirikeskus- / ravitsemustyöntekijän tehtäviin kuuluu mm. ruokahuollon toteuttaminen seurakunnan tarpeisiin ja leirikeskuksen tilojen ylläpito- ja siivoustyöt ja tekstiilien huolto. Lisäksi leirikeskuksen ajanvaraukseen liittyvien asioiden hoitaminen. Leirikeskuksen asiakkaiden opastus ja turvallisuusasioista informoiminen. Sekä muu asiakaspalvelu. Leirikeskus- / ravitsemustyöntekijä toimii tarvittaessa seurakunnan emännän ja siivoojien sijaisena seurakunnan kaikissa työpisteissä. Palkkaus on Kirkon virka- ja työehtosopimuksen vaativuusryhmän 303 mukainen, peruspalkka 1832,14€/kk.. Leirikeskus- / ravitsemustyöntekijän pääsääntöinen toimipiste on Lehtoniemen leirikeskus ja työhön kuuluu ilta- ja viikonlopputyötä. 

Tehtävään valittavalla tulee olla soveltuva ammatillinen koulutus tai tutkinto, alaan liittyvän työkokemuksen katsomme eduksi. Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja tehtävässä on kolmen kuukauden koeaika. 

Lisätietoja tehtävästä antaa seurakuntaemäntä Elina Hautanen puh. 050 5720 461.

Hakemukset 17.1.2019 mennessä taloustoimistoon tai postitse osoitteeseen: Laitilan seurakunta, taloustoimisto, Keskuskatu 17, 23800 Laitila. Kuoreen tunnus ” Leirikeskus- / ravitsemustyöntekijä”. Tai sähköpostitse: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..