Lähetyksen puupaja

Puutyöpiiri, jossa valmistetaan erilaisia tuotteita myyntiin, lähetystyön hyväksi. Puutyöpiirin ohjaajana toimii seurakunnan vapaaehtoistyöntekijä Jouni Varjo. Piiri kokoontuu Kappelimäen koulun puutyöluokassa, joka kuukauden 3. keskiviikko klo 18-21.
Puupaja on auki 18.9, 16.10 ja 20.11. Tähän porukkaan ovat tervetulleita kaikki puutyöstä innostuneet naiset ja miehet!

Lähetyksen työpaja

Askartelupiiri on kaikille ja kaikenikäisille tarkoitettu työpaja, jossa jokainen saa tehdä oman näköisiä kortteja, tai muita käsitöitä, myyntiin lähetyksen myyjäisiin ja tapahtumiin. Joskus on koulutusta menetelmiin ja välineisiin. Kolmen tunnin aikana voit tulla ja mennä kuten haluat. Materiaalia löytyy paikanpäällä. Askartelujen lomassa kahvittelua. Lähetyssihteeri on paikalla.

Työpaja on auki klo 15.30-18.30 Kirkkokodilla 10.9, 8.10 ja 5.11