Olet tervetullut Aikuisten jatkoriparille Lehtoniemeen 21-22.9. Ripari järjestetään viikonloppuleirinä. Leirin tapaan ohjelmassa on paljon toiminnollisuutta, yhteistä tekemistä ja hauskanpitoakin. Aikuisten jatkoriparilla fiilistellään riparimuistoja ja heittäydytään selviytyjiksi. Saunomista, uintia ja nuotiohetkiään ei unohdeta. Sunnuntaina toteutamme yhdessä luontojumiksen.

 

Aikuisten riparille kutsutaan kaikki vuosina 1989-1994 syntyneet Laitilassa asuvat. Aikuisten jatkoriparille voitte osallistua myös perheenä, sillä Lehtoniemessä järjestetään koko viikonlopun ajan lapsille omaa ohjelmaa. Leiri sisältää täysylläpidon lauantain lounaasta sunnuntain lounaaseen. Hinta on aikuisille 30 € ja lapsille 10 €. Alle 4-vuotiaat pääsevät mukaan ilmaiseksi. Mukaan tarvitset normaalin leirivarustuksen: vuodevaatteet, hygieniavälineet ja riittävästi vaihtovaatteita. 

Voit yöpyä Lehtoniemessä tai tulla vain päiväksi käymään. Ilmoittautumiset 15.9. mennessä: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen./ 050 5720 462. Kerro ilmoittautuessasi, myös yöpyjien määrä. 

Leirin toteuttamisesta vastaavat Kari ja Pia Penttinen, Petri Laitinen ja Juha Kylänpää.