Avoimet työpaikat

Laitilan seurakunta hakee

KAUSITYÖNTEKIJÖITÄ  hautausmaa- ja puistotoimeen

noin kuuden kuukauden mittaisiin työsuhteiseen. Tehtäviin kuuluu hautausmaiden sekä seurakunnan kiinteistöjen ulkoalueiden hoito- ja kunnossapitotöitä. Työ sisältää mm. nurmikon leikkausta, kukkien istutusta, kastelua ja kitkentää. Hakijalta edellytämme 18 vuoden ikää, aiempaa vastaavaa työkokemusta tai alan koulutusta emme edellytä.

KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ  hautausmaa- ja puistotoimeen

kesä ja heinäkuuksi yhden- tai kahdenkuukauden mittaisiin työsuhteisiin. Tehtäviin kuuluu hautausmaiden sekä seurakunnan kiinteistöjen ulkoalueiden hoito- ja kunnossapitotöitä. Työ sisältää mm. nurmikon leikkausta, kukkien istutusta, kastelua ja kitkentää. Hakijalta ei edellytetä alan koulutusta tai aiempaa työkokemusta, tehtäviin haemme pääsääntöisesti 18 vuotta täyttäneitä.

Lisätietoja hautaus- ja puistotoimen tehtävistä antaa hautausmaan vastaava Tapio Junnila, puh. 045 773 19667.

Hakemukset 15.3.2020 mennessä postitse: Laitilan seurakunta, taloustoimisto, Keskuskatu 17, 23800 Laitila. Kuoreen tunnus ”Kausityö/hautausmaa” tai ”Kesätyö/hautausmaa”. Hakemuksen voit lähettää myös sähköpostitse: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Lisäksi Laitilan seurakunta hakee

KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ  Lehtoniemen leirikeskukseen

noin kahden-kolmen kuukauden mittaisiin työsuhteeseen. Tehtäviin kuuluu keittiötyötä ja siivousta. Työ sisältää ilta- ja viikonlopputyötä. Hakijalta edellytämme vähintään 18 vuoden ikää, keittiöalan koulutusta ja hygieniapassia.

Lisätietoja tehtävistä antaa seurakuntaemäntä Elina Hautanen, puh. 050 572 0461.

Hakemukset 15.3.2020 mennessä postitse: Lehtoniemen leirikeskus, Elina Hautanen, Rantalantie 274, 23800 Laitila. Kuoreen tunnus "Kesätyö/Lehtoniemi”. Tai sähköpostitse: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..