Koronaepidemian kiihtymisvaiheessa kasvomaskin käyttöä suositellaan vahvasti joukkoliikenteen lisäksi myös julkisissa sisätiloissa ja yleisötilaisuuksissa, joissa lähikontakteja ei voida aina välttää. Suositus koskee sekä seurakunnan työntekijöitä että toimipisteissä asioivia.

Jumalanpalvelukset, toimitukset ja muut tilaisuudet

Seurakunta noudattaa aluehallintovirastojen ja sairaanhoitopiirien määräyksiä sekä yleisötilaisuuksien järjestämistä koskevien velvoitteiden että niitä koskevien suositusten osalta.

Kaikissa tilaisuuksissa ja kokoontumisissa huolehditaan hygieniasta, turvaväleistä ja opastuksesta. Paikalle tullaan vain terveenä.

Huolehdimme hyvästä ilmanvaihdosta, tilaisuuksien kestoa lyhennetään ja vähennetään laulamista. Ehtoollisella huolehdimme hygieniasta erityisen hyvin.