1.1.2021 alkaen Laitilan seurakunnan virkatodistustilaukset, sukuselvitykset, sukututkimukset sekä muut lakisääteiset väestökirjanpidolliset tehtävät siirtyvät Turun alueelliselle keskusrekisterille.

Muu asiakaspalvelu, kuten tilavaraukset säilyvät Laitilan seurakunnassa.

Turun alueellinen keskusrekisteri on Turun ja Kaarinan seurakuntien sekä Kustavin, Nousiaisten, Laitilan, Liedon, Raision, Someron ja Taivassalon seurakuntien yhteinen palvelupiste.

KESKUSREKISTERI HOITAA:

Virkatodistus- ja sukuselvitysasiat

• Sukututkimusasiat
  • Kirkkoon liittymiset
  • Avioliiton esteiden tutkinnat
  • Kirkollisten toimitusten rekisteröinnit (kaste, rippikoulu, avioliittoon vihkiminen, avioliiton kirkollinen siunaaminen) Postiosoite: Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymä / Turun alueellinen keskusrekisteri PL 922 20101 Turku
  • Virkatodistuksen tilaaminen
  • Tilauksen voi tehdä puhelimitse, tilauslomakkeella, sähköpostitse, faksilla tai käymällä Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän keskusrekisterissä. Virkatodistus lähetetään postitse tai sen voi noutaa keskusrekisteristä. •Turun alueellisen keskusrekisterin palvelupiste on avoinna arkisin ma-pe klo 8 – 15.45. Puhelinpalveluaika on klo 9.00 – 15.00 numerossa 040 3417 222.
  • Käyntiosoite: Palvelupiste, Eerikinkatu 3, Turku (katutaso)
  • Avoinna: arkisin ma–pe klo 8–15.45. Puhelinpalveluaika (sukuselvitys- ja virkatodistusasiat): klo 9–15 Puhelin: 040 3417 111 (vaihde) Sähköposti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.