Yleistä

EU:n yleistä tietosuoja-asetusta sovelletaan 25.5.2018 alkaen henkilötietojen käsittelyssä. Laitilan seurakunta toimii rekisterinpitäjänä asiakaspalvelumme edellyttämissä järjestelmissä. Tietosuojaseloste on kunkin yksittäisen rekisterin tietosisältöä, tietojen käsittelyn oikeusperusteita sekä käyttötarkoituksia kuvaava dokumentti. Tietosuojaselosteet on nähtävissä kirkkoherranvirastossa sen aukioloaikoina.

Sosiaalinen media

Laitilan seurakunnan internetsivuilla on linkkejä kolmasien osapuolien sovelluksiin/sivuille (facebook, instagram). Kolmansien osapuolien sovellukset/sivut latautuvat heidän palvelimiltaan ja siellä noudatetaan heidät käyttö ym. ehtoja.

Evästekäytännöt

Laitilan seurakunta käyttää google analytics -palvelua, jossa kerätään tietoa käyttäjien käyttämistä selaimista, sijainnista sekä mistä sivuille on saavuttu.

Lomakkeet

Sivuillamme kerätään ilmoittautumislomakkeilla tietoja toimintamme edellyttämiin käyttötarkoituksiin (mm. leiri- ja retkitoiminta, tapahtumat, ruoka-aineallergiat)