raamattu

Missä kaksi tai kolme on koolla minun nimessäni, siellä minä olen heidän keskellään. Mt. 18:20

Raamattu on maailman tärkein kirja. Moni haluaisi tutustua siihen paremmin, mutta ei ehkä tiedä, miten pääsisi alkuun. Paras tapa tutustua Raamattuun on lukea sitä yhdessä toisten kanssa ja keskustella luetusta. Raamattupiirin vetäjien kysymysten avulla Raamattua tuntematonkin pääsee ymmärtämään ja soveltamaan lukemaansa sekä kohtaamaan itse Sanan, Jeesuksen Kristuksen.

Tule rohkeasti mukaan. Raamattupiirit kokoontuvat joka toinen viikko.

Raamattupiiri torstaisin 2.9. alkaen klo 18.30. Kirkkokodin alakerta, vetäjinä Anitta ja Anna.

Pappilan piiri tiistaisin 7.9. alkaen Kirjaston Monikko, vetäjänä Marjatta.

Uskon askeleet-piiri tiistaisin 7.9. alkaen klo 17. kirkkokodin alakerta, vetäjinä Annukka ja Marja-Liisa

Raamattupiiri perjantaisin. 24.9. alkaen klo 17. E. Elon koulu, Soukainen (Perttelintie 14), vetäjänä Lahja

Ilosanomapiiri tiistaisin 28.9. alkaen klo 18.30 Kirkkokodin alakerta, vaihtuvina vetäjinä Sampo, Irma, Arto ja Heikki.

Kukin pienryhmä kokoontuu kahden viikon välein. Osallistuthan seurakunnan tilaisuuksiin vain terveenä. Muutokset ovat mahdollisia ja niistä tiedotetaan muun muassa Laitilan sanoman seurakuntatiedoissa.

Lisätietoa Raamattu- ja Ilosanomapiireistä saa Tiina Saarelta, puh. 044 5689300 / Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Linkki VAPAAHETOISTYÖ sivulle

Ylös