raamattu

Missä kaksi tai kolme on koolla minun nimessäni, siellä minä olen heidän keskellään. Mt. 18:20

Raamattu on maailman tärkein kirja. Moni haluaisi tutustua siihen paremmin, mutta ei ehkä tiedä, miten pääsisi alkuun. Paras tapa tutustua Raamattuun on lukea sitä yhdessä toisten kanssa ja keskustella luetusta. Raamattupiirin vetäjien kysymysten avulla Raamattua tuntematonkin pääsee ymmärtämään ja soveltamaan lukemaansa sekä kohtaamaan itse Sanan, Jeesuksen Kristuksen.

Tule rohkeasti mukaan.

Pappilan piiri ti 1.9. klo 15. Kirjaston Monikko, vetäjänä Marjatta.

Raamattupiiri to 3.9. klo 19. Vanha Pappila, vetäjinä Anitta ja Anna.

Uskon askeleet-piiri ti 8.9. klo 17. Kirjaston Monikko, vetäjinä Annukka ja Marja-Liisa

Ilosanomapiiri ti. 8.9. klo 19. Itäkulman koulu, vetäjänä Tiina

Raamattupiiri pe. 25.9. klo 17. E. Elon koulu, Soukainen, vetäjänä Lahja

Ilosanomapiiri ti 29.9. klo 18. Terveyskodin alakerran olohuone, vaihtuvina vetäjinä Sampo, Irma, Arto ja Heikki.

Raamattupiiri ke 16.9. klo 18.30 Kirkkokoti. Vetäjinä Vesa ja Erkki

Kukin pienryhmä kokoontuu kahden viikon välein. Ethän osallistu seurakunnan tilaisuuksiin, jos sinulla on COVID-19 infektioon sopivia oireita (mm. nuha, yskä, kurkkukipu, hengenahdistus, lihaskivut, kuume, pahoinvointi).

Lisätietoa Raamattu- ja Ilosanomapiireistä saa Tiina Saarelta, puh. 044 5689300 / Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

raamattu

Tule rohkeasti mukaan.

Pappilan piiri ti 1.9. klo 15. Kirjaston Monikko, vetäjänä Marjatta.

Raamattupiiri to 3.9. klo 19. Vanha Pappila, vetäjinä Anitta ja Anna.

Uskon askeleet-piiri ti 8.9. klo 17. Kirjaston Monikko, vetäjinä Annukka ja Marja-Liisa

Ilosanomapiiri ti. 8.9. klo 19. Itäkulman koulu, vetäjänä Tiina

Raamattupiiri pe. 25.9. klo 17. E. Elon koulu, Soukainen, vetäjänä Lahja

Ilosanomapiiri ti 29.9. klo 18. Terveyskodin alakerran olohuone, vaihtuvina vetäjinä Sampo, Irma, Arto ja Heikki.

Raamattupiiri ke 16.9. klo 18.30 Kirkkokoti. Vetäjinä Vesa ja Erkki

Lisätietoa Raamattu- ja Ilosanomapiireistä saa Tiina Saarelta, puh. 044 5689300 / Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Linkki VAPAAHETOISTYÖ sivulle

Ylös