raamattu

Missä kaksi tai kolme on koolla minun nimessäni, siellä minä olen heidän keskellään. Mt. 18:20

Raamattu on maailman tärkein kirja. Moni haluaisi tutustua siihen paremmin, mutta ei ehkä tiedä, miten pääsisi alkuun. Paras tapa tutustua Raamattuun on lukea sitä yhdessä toisten kanssa ja keskustella luetusta. Raamattupiirin vetäjien kysymysten avulla Raamattua tuntematonkin pääsee ymmärtämään ja soveltamaan lukemaansa sekä kohtaamaan itse Sanan, Jeesuksen Kristuksen.

Raamattupiirit kokoontuvat seuraavasti;

• Martti-miestenpiiri
  • 5.9 rantasaunalla. Yhteislähtö srk. talon p.paikalta klo 18.
    3.10 rantasaunalla klo 18.
    6.11 Kirkkokodilla klo 18.

• Päiväraamattupiiri Kirkkokodilla joka toinen tiistai klo 12, 4.9 alkaen
  • Pappilan piiri Kirkkokodilla joka toinen tiistai klo 15, 18.9 alkaen
  • Ilosanomapiiri Terveyskodin työtuvalla joka toinen tiistai klo 18, 18.9 alkaen
  • Raamattupiiri kirjaston monikossa joka toinen keskiviikko klo 17.30, 12.9 alkaen