raamattu

Missä kaksi tai kolme on koolla minun nimessäni, siellä minä olen heidän keskellään. Mt. 18:20

Raamattu on maailman tärkein kirja. Moni haluaisi tutustua siihen paremmin, mutta ei ehkä tiedä, miten pääsisi alkuun. Paras tapa tutustua Raamattuun on lukea sitä yhdessä toisten kanssa ja keskustella luetusta. Raamattupiirin vetäjien kysymysten avulla Raamattua tuntematonkin pääsee ymmärtämään ja soveltamaan lukemaansa sekä kohtaamaan itse Sanan, Jeesuksen Kristuksen.

Tule rohkeasti mukaan.

• Raamattupiirit kokoontuvat seuraavasti;
  • Martti-miestenpiiri Kirkkokodilla 3.1. ja  7.2. Lehtoniemessä 7.3. 4.4, 2.5.
  • Päiväraamattupiiri Kirkkokodilla 9.1 alkaen, joka toinen tiistai klo 12.
  • Pappilanpiiri Kirkkokodilla 9.1 alkaen, joka toinen tiistai klo 15.
  • Ilosanomapiiri Terveyskodin työtuvalla 9.1 alkaen, joka toinen tiistai klo 18.
  • Raamattueskari kirjaston monikossa 10.1 alkaen, joka toinen keskiviikko klo 17.30
    (Annan ja Anittan) Raamattupiiri 11.1 alkaen, joka toinen torstai klo 19. Paikka ilmoitetaan Laitilan sanoman kirkollisissa tiedotteissa edeltävänä perjantaina.
  • Raamattupiiri E.Elon koululla 12.1 alkaen, joka toinen perjantai klo 17.
Ylös