Alakouluikäisten kesäleirit: 

Lehtoniemessä jo perinteinen leiri yhdessä Laitila-Pyhäranta 4H:n kanssa. Poikkeuksellisesti tänä kesänä järjestämme leirin päiväleirinä.
Lehtoniemen leiripäivä Torstai 16.7.  Leiripäivään otetaan max. 30 henkeä. Leiripäivään on yhteiskuljetus.  Perjaintain leiripäivä on peruttu!

LOISKIS -telttaleiri  23.-25.7. (to-la)  Loimaan Kalikan leirialueella. LOISKIKSELLA on jo pitkät perinteen leiriohjelmassamme. 
Mukaan otetaan n. 12 leiriläistä. Leiriläisellä on hyvä olla oma teltta. Telttoihin majoittuu max. 2 henkilöä/teltta.  Tarkemmat turvallisuutta
koskevat ohjeistukset tulevat leiri-infon mukana. Leirin hinta 40€. Leirille on yhteiskuljetus.  Leirin järjestäjinä toimii Nuorikirkko, Nuoren kirkon V-SS Piiri, Suomen Lähetysseura ja paikallisseurakunnat

Leiri-infot lähtevät ilmoittautuneille juhannuksen jälkeen sähköpostilla.

TÄSTÄ PÄÄSET ILMOITTAUTUMAAN!

 

Kysymyksissä voit ottaa yhteyttä: Kari Penttinen 050-5689228 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. (lomalla 1.-21.6.)

Jokaisen leiriläisen on täytettävä henkilötietolomake. Lomake seuraa leirikirjeen mukana. Mikäli se häviää, voi sellaisen ladata alla olevasta linkistä. 
Henkilötietolomake on täytettävä ennen leirille osallistumista

 

Leirimme koostuvat erilaisista tekemisen muodoista sekä hiljentymisestä. Alla kooste yhdestä kesän leireistämme. 

 

Kysymyksissä ota yhteyttä: kari.penttinen ( at ) evl.fi. p. 050-5689228