Alakouluikäisten leirit keväällä 

AJANKOHDAT:

26.-27.2.  (pe-la) 3. - 6. -luokkalaisille suunnattu lautapelileiri. Leirille jokainen voi tuoda oman lautapelin, jota on tykännyt pelata. Tarkoituksena on tulla hetkeksi pois some -maailmasta ja löytää yhteinen peli-ilo. Toki leirillä on muutakin ohjelmaa. 

Alla olevilla leireillä perehdytään hieman videotarinoiden maailmaan. Tarkoituksena tehdä lyhyitä tarinoita pääsiäiseen liittyen. Lopputuotokset on tarkoitus ainakin oisttain julkaista pääsiäisen aikaan seurakunnan some-kanavilla. Näilläkin leireillä on myös muuta perinteisempää ohjelmaa.

5.-6.3.    1.-2. -luokkalaisille 
12.-13.3.
3.-4. -luokkalaisille
19.20.3.
 5.-6. -luokkalaisille

Leirit ovat yhden yön leirejä (pe-la). Leireille otetaan mukaan 20 henkeä/leiri. Leirin hinta on seurakuntamme jäsenille 15€ muille 30€. Leirikirjeet lähetetään sähköpostitse, joten anna ilmoittautumisen yhteydessä osoite, jota luetaan säännöllisesti. Leireille on yhteiskuljetus. Tarkemmat tiedot leirikirjeessä.

Kysymyksissä voit ottaa yhteyttä: Kari Penttinen 050-5689228 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

Jokaisen leiriläisen on täytettävä henkilötietolomake. Lomake seuraa leirikirjeen mukana. Mikäli se häviää, voi sellaisen ladata alla olevasta linkistä. 
Henkilötietolomake on täytettävä ennen leirille osallistumista

 

Leirimme koostuvat erilaisista tekemisen muodoista sekä hiljentymisestä. Alla kooste yhdestä kesän leireistämme. 

 

Kysymyksissä ota yhteyttä: kari.penttinen ( at ) evl.fi. p. 050-5689228