MUUTOKSET LAITILAN SEURAKUNNAN TOIMINNASSA

Koronaviruksen leviäminen myös Laitilan alueelle nostaa valmiustasoa Laitilan seurakunnassa. Tilannetta ja viranomaisten ohjeita seurataan tiiviisti. Vaikutuksia seurakunnan toimintaan ja tilanteen edellyttämiä toimenpiteitä arvioidaan päivittäin. Tilannearviossa huomioidaan Kirkkohallituksen ja valtioneuvoston 12.3.2020 antamat suositukset koronaviruksen leviämisen hillitsemiseksi.

Kirkkohallitus suosittaa seurakunnille, että ne toistaiseksi luopuvat kaikista sellaisista kokoontumisista, jotka eivät kuulu lakisääteisten tehtävien hoitoon

Laitilan seurakunnan jumalanpalvelukset välitetään toistaiseksi verkon välityksellä videokuvauksella, ilman läsnäolevaa seurakuntaa. Seuraa tiedotuksia Facebookissa ja seurakunnan kotisivuilta.

SEURAKUNNAN KOKOONTUMISISTA JÄÄVÄT TAUOLLE 13.4. ASTI:

• lapsityö: päiväkerhot, perhekerhot, pyhäkoulut
  • nuorisotyö: leiritoiminta, kouluhartaudet, nuortenillat, innostajatoiminta, partiotoiminta
  • diakoniatyö: Kirkon soppa, leskien ryhmät, raamattu- ja keskustelupiiri, varttuneenväen toiminta sekä sururyhmä
  • lähetystyö: lähetyspiirit, myyjäiset
  • aikuistyö: raamattupiirit, Beta-kurssi, ilosanomapiiri, sanan ja laulun ilta, kirkkokahvit, 65-vuotiaiden syntymäpäivätilaisuus
  • musiikkityö: kuorotoiminta

Seurakunnan työntekijät ovat seurakuntalaistensa tavoitettavissa myös sähköisten kanavien kautta www.laitilanseurakunta.fi.

KIRKKOHERRANVIRASTON, HAUTATOIMEN, TALOUSTOIMISTON JA DIAKONIATOIMISTON ASIOINTI TOISTAISEKSI VAIN PUHELIMITSE TAI SÄHKÖPOSTITSE:

• kirkkoherra Petri Laitinen p. 050 5720 462
  • kirkkoherranvirasto Seija Koskinen 044 4918 360 (ma-to klo 9-16)
  • talouspäällikkö Merja Jusi 044 0851 553
  • hautatoimi Anneli Uusi-Kartano 040 4506 525 (ma-to klo 9-16)
  • diakoniatyöntekijät Tiina Rehmonen 044 5689 299, Liinu-Stina Kunnaala-Voicu 044 5689 204

PUHUMINEN AUTTAA HUOLISSA

Tilanne saattaa aiheuttaa monenlaista huolta ja haluamme seurakuntana välittää turvallisuutta, luottamusta ja Jumalan huolenpitoa. Mikäli koronavirus ja sen uutisointi aiheuttaa huolta, kannattaa olla yhteydessä päivystävään numeroon puh 02 856 539, seurakunnan työntekijöihin tai Kirkon keskusteluapuun p. 0400 22 11 80 joka on sinua varten, kun kaipaat kuuntelijaa huolissasi. Päivystäjät ovat vaitiolovelvollisia koulutettuja vapaaehtoisia ja kirkon työntekijöitä.