Su 20.12. klo 13 Sanajumalanpalvelus Laessaaren kappelista YouTube-kanavalla, Riitta Komu, Kari Kesäläinen, Vuorio, K. Penttinen. -

Su 20.12. klo 16 Enkelihappening – Perinteinen Jouluevankeliumi YouTube-kanavalla, Laitinen, Balettinaiset, Juha Varjo, Jarkko Kupiainen.

Su 20.12. klo 18 Kauneimmat joululaulut YouTube-kanavalla, Hietanen, Maunula, Saari, Vuorio, Kupiainen, Penttinen. Muistathan, että Kauneimmat joululaulut -tapahtumat ovat ilmaisia, eikä niiden katsomiseen koskaan pyydetä luottokorttitietoja tai rekisteröitymistä.

-To 24.12. klo 16 Jouluaaton hartaus kirkosta YouTube-kanavalla, Hietanen, Maunula, Vuorio. Klo 23 Jouluyön kirkkohetki kirkosta YouTube-kanavalla, Laitinen, Maunula, Vuorio.

Pe 25.12. klo 7 Jouluaamun kirkko Laessaaren kappelista YouTube-kanavalla, Laitinen, Erämaa, Vuorio.

La 26.12. klo 10 Tapaninpäivän sanajumalanpalvelus Laessaaren kappelista YouTube-kanavalla, Laitinen, Erämaa, Vuorio.

Su 27.12. klo 13 Sanajumalanpalvelus kirkosta Laessaaren kappelista YouTube-kanavalla, Laitinen, Erämaa, Vuorio.