Mitä me teemme kotiseurakunnassamme.

Rukoilemme työn puolesta
Osallistumme syksyisin Uudenkaupungin lähetystorille ja Turun Porkkanamarkkinoille.

Järjestämme suosittuja ja lämminhenkisiä lähetysmyyjäisiä pääsiäisen ja adventin alla.
Olemme mukana Laitilan Munamarkkinoilla lähetyskahviollamme, jonka yhteydessä meillä on myös ajankohtaan liittyvä näyttely.
Valmistamme herkullisen lähetyslounaan kerran vuodessa.
Järjestämme suosittuja Kauneimmat Joululaulutilaisuuksia kirkossa, kappelissa ja kylillä.

Mitä sinä voit tehdä.

Rukoilla työn puolesta.
Sytyttää kynttilä kirkon lähetyskynttelikköön.
Tilaamalla lähetyslehden. Samalla tuet lähetystyötä huomaamattasi.
Osallistumalla lähetysjuhlille tai/ja niiden valmisteluun.
Lahjoittamalla leivonnaisia, käsitöitä tai arpavoittoja seurakuntamme lähetysmyyjäisiin.
Tulemalla avuksi iloiseen porukkaan käytännön tehtäviin mahdollisuuksiesi ja voimavarojesi mukaan.
Lahjoittamalla lankoja.
Tuomalla omia, tuoreita ideoitasi.
Osallistumalla lähetystyön tilaisuuksiin.

Mistä löydät tiedon lähetystyöstä / tapahtumasta

Paikallislehdistä
Seurakunnan nettisivuilta
Facebookista
Lähetyssihteeriltä
Lähetysjärjestöjen nettisivuilta
Vapaaehtoisilta

Kirkon lähetysjärjestöt toimivat Kirkon lähetystyön keskuksen kanssa kirkon lähetystehtävän toteuttamisessa. Ne ovat historialtaan, kooltaan ja rakenteeltaan erilaisia sekä työnsä luonteen puolesta omaleimaisia.

Kirkon lähetysjärjestöjä ovat:

Suomen lähetysseura, www.suomenlahetysseura.fi

Suomen Luterilainen evankeliumiyhdistys, www.sley.fi

Svenska Lutherska Evangeliförening i Finland, www.slef.fi

Suomen Pipliaseura, www.bible.fi

Suomen Evankelisluterilainen Kansanlähetys, www.sekl.fi

Evankelis-luterilainen Lähetysyhdistys Kylväjä, www.flom.fi

Radiolähetysjärjestö Sanansaattajat, www.sansa.fi

Nuorten sivu: www.mahdollisuus.fi

Kirkon Ulkomaanapu toimii yhteistyössä kirkon lähetysjärjestöjen kanssa itsenäisenä säätiönä:

www.kirkonulkomaanapu.fi

Mikäli haluaisit tehdä jotain lähetystyön hyväksi, voimme yhdessä miettiä mitä se olisi. Lähetyssihteeri Tiina Saari antaa mielellään lisätietoa aiheesta ja ottaa iloisin mielin vastaan uusia ihmisiä vapaaehtoisten reippaaseen joukkoon. Puh.nro 044 5689300