Luistimia, videopelejä, nukkeja, autoja, soittimia, mailoja, jalkapalloja, maaleja, autoratoja, nukenkoteja, vaatteita, nukenvaatteita, figuureja, varusteita, vesivärejä, tusseja, puuvärikyniä, mopo, kaivinkonelelu, rahaa, otsalamppu, karkkia, jääkiekkopeli, kirjoja, lehtiä monopoli, alias, leluja

Onko teillä jo kaikkea??

Mitä jos tänä vuonna antaisit lahjaksi yhdessä oloa joka myös on maksutonta.

ÄITI, ISÄ, KUMMI, NAAPURI JA ISOVANHEMMAT

ANNA JOULULAHJAKSI USKONTO

Uskonto on maksuton tapa antaa lahja joka kestää aikuisikään asti. Uskonnon juuret kantavat vielä kun lapsi on kasvanut. Aikuisena jokainen saa määrätä itse kuinka uskoaan haluaa jatkaa. Mutta annathan lapselle mahdollisuuden tunnustaa uskonto.

Koulun uskonnon opetus ei ole tunnustuksellista uskoa eikä lapsia opeteta rukoilemaan.

Rukoilemalla lapsi saa itsensä rauhoittumaan sillä moni aikuinenkin rukoilee kun tulee tarpeeksi vaikea paikka, lapsi ei voi tehdä samaa jos häntä ei siihen ole opetettu.

Liity siis vanhanaikaiseen mutta kuitenkin moderniin pyhäkouluumme.

Tällä hetkellä pyhäkoulut löytyvät:

joka toinen PE PADON KYLÄ YHTEISTALO klo 17:30- 18:30

Joka toinen SU E. ELON KOULU, SOUKAINEN klo 10.30-11.15

Joka su KIRKKOKODIN YLÄKERTA klo 10:20-11.20 ( jumalanpalveluksen aikana)

PYHÄKOULUKUORO ILON HELMET joka keskiviikko 17:00- 17:45

Kirjepyhäkoulu- Pyhä hetki omassa kodissa

Lisätietoja saat Laitilan Seurakunnan pyhäkoulusihteeri :Tiina Saari 044 5689300, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.