Luistimia, videopelejä, nukkeja, autoja, soittimia, mailoja, jalkapalloja, maaleja, autoratoja, nukenkoteja, vaatteita, nukenvaatteita, figuureja, varusteita, vesivärejä, tusseja, puuvärikyniä, mopo, kaivinkonelelu, rahaa, otsalamppu, karkkia, jääkiekkopeli, kirjoja, lehtiä monopoli, alias, leluja

Onko teillä jo kaikkea??

Mitä jos tänä vuonna antaisit lahjaksi yhdessä oloa joka myös on maksutonta.

ÄITI, ISÄ, KUMMI, NAAPURI JA ISOVANHEMMAT

ANNA LAHJAKSI USKONTO

Uskonto on maksuton tapa antaa lahja joka kestää aikuisikään asti. Uskonnon juuret kantavat vielä kun lapsi on kasvanut. Aikuisena jokainen saa määrätä itse kuinka uskoaan haluaa jatkaa. Mutta annathan lapselle mahdollisuuden tunnustaa uskonto.

Koulun uskonnon opetus ei ole tunnustuksellista uskoa eikä lapsia opeteta rukoilemaan.

Rukoilemalla lapsi saa itsensä rauhoittumaan sillä moni aikuinenkin rukoilee kun tulee tarpeeksi vaikea paikka, lapsi ei voi tehdä samaa jos häntä ei siihen ole opetettu.

Liity siis vanhanaikaiseen mutta kuitenkin moderniin pyhäkouluumme.

Pyhäkoulut ovat kaikille lapsiperheille avoimia tilaisuuksia.

Pe 10.1 Padolla, Pavelan Kotamäessä klo 18. Ulkotulet viitoittamassa tietä Kaitontien varrella. Varustaudu sään mukaisesti ja halutessasi lyhdyllä tai taskulampulla.

Su 12.1 klo 10:20 Kirkkokodin yläkerrassa

Su 12.1 klo 10:30 E.Elon koululla, Soukaisissa.

Jatkossa

Padon yhteistalolla parillisilla viikoilla perjantaisin klo 17.30.-18:15.

Soukaisissa, Elon koululla, parillisilla viikoilla sunnuntaisin klo 10.30. -11:15.

Kirkkokodin yläkerrassa sunnuntaisin klo 10.20.

Lapsikuoro Ilon Helmet harjoittelee keskiviikkoisin klo 17-17.45, 28.8. alkaen. Pääsääntöisesti harjoitukset ovat Kirkkokodilla, toisinaan kirkossa. Mukaan kuoroon ovat tervetulleita  yli 6 vuotiaat, laulamisen ilosta pitävät tytöt ja pojat.  Pyhäkoulujen ja lapsikuoron kokoontumiset löytyvät myös seurakunnan kotisivujen kalenteri-osiosta.

Lisätietoja saat Laitilan Seurakunnan pyhäkoulusihteeri :Tiina Saari 044 5689300, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.