Seurakunnan musiikkityötä johtaa kanttori. Hänen kanssaan kaikki laulamisen ja soittamisen lahjoin varustetut seurakunnan jäsenet saavat olla palvelemassa Jumalaa ja hänen kirkkoaan. Yhteiseen lauluun saavat osallistua kaikki olkoon ääni omasta mielestä millainen tahansa. Seurakunnan rikkaus on sen moninaisuudessa. Kaikki kuulumme Jumalan perheväkeen.

Laitilan Kirkkokuoro

on pitkään ollut yksi seurakunnan merkittävimmistä vapaaehtoisen musiikkiharrastuksen ryhmistä. Koko ajan kuoroon etsitään uusia laulajia, jotka voisivat laulunlahjoillaan palvella seurakuntaa. Harjoittelun alla on aina jokin isompi teos kaiken muun pienemmän ohjelmiston rinnalla.Kirkkokuoro osallistuu jumalanpalveluksiin kerran kuukaudessa. Tarpeen mukaan kuoro esiintyy myös muissa tilaisuuksissa, sekä tekee yhteistyötä Vehmaan rovastikunnan kirkkokuorojen kanssa. Kirkkokuoro pitää oman konsertin syys- ja kevätkaudella.

Ilon helmet

Seurakunnassamme toimii lapsikuoro Ilon Helmet, jonka mukavasta ohjelmasta vastaavat  Lahja Pavela. Ohjelmaamme kuuluu iloista laulamista, Raamatun kertomuksia, esiintymisiä oman seurakunnan tilaisuuksissa sekä valtakunnallisen Jippii - kuoron riveissä. Lisätietoja antaa Lahja Pavela , puh. 0500-839461

Kaiken kansan kuoro

Kaiken kansan kuoro on yksiääninen kuoro, johon kaikki halukkaat saavat liittyä. Kuoron ohjelmisto koostuu hengellisistä lauluista ja virsistä. Kuoro kokoontuu yleensä joka toinen viikko ja avustaa silloin tällöin messuissa ja sanan- ja laulunilloissa. Kaikki ovat tervetulleita liittymään kuoroon, jota johtaa kanttori.