Kohtaamme perheitä Laitilan seurakuntatyössä monella työalalla: kasteperheet, siunausperheet,päiväkerhoperheet, pyhäkouluperheet, diakoniaperheet,rippikouluperheet sekä perhekerhot, leirit ja perhekirkot. Pyrimme tukemaan erilaisissa elämän tilanteissa kristillistä kasvua.

Perhekerhoihin ovat tervetulleita kaikki pikkulapsiperheet. Lapsen/lasten  kanssa kerhoon voivat tulla vanhemmat/vanhempi/isovanhempi. Kerhoryhmään voi ilmoittautua soittamalla Mirkku Perkkolalle. Uusia kerholaisia otetaan mukaan pitkin vuotta.

Perhekerho on lasten ja aikuisten yhteinen kohtaamispaikka. Kerhossa lapsen oma aikuinen huolehtii hänestä. Alussa on yhteinen hartaushetki, aiheet seuraavat kirkkovuoden kulkua. Aikaa on vapaaseen keskusteluun ja leikkiin. Pienellä kahvimaksulla saa syötävää ja juotavaa. Leireistä ilmoitamme erikseen.

Perhekirkot ovat jumalanpalveluksia, joissa on otettu erityisesti lapset huomioon sekä puheessa, lauluissa että tilaisuuden kestossa. Niitä on muutama vuodessa sunnuntaisin Laitilan kirkossa. Suunnitteilla on huhti-toukokuulle kirkkohetkiä lapsiperheille kahtena keskiviikkoiltana Ilon Helmet-kuoron harjoitusten jälkeen seurakuntatalolla. Perhekerhon voit aloittaa milloin tahansa vuoden aikana.

Tiedustelut Mirkku Perkkola 044-5253590