Pyhäkoulu on lasten jumalanpalvelus, johon lapset kokoontuvat aikuisten seurakuntalaisten johdolla. Se on lapselle hiljentymisen, pyhän kokemisen ja pysähtymisen paikka. Lapsille annetaan mahdollisuus huomata, että elämässä on muutakin tärkeää kuin jatkuva meno.

Pyhäkoulussa lauletaan, leikitään, näytellään, rukoillaan jne.  Pyhäkoulutyö tukee kristillistä kasvatusta. Toiminta perustuu vapaaehtoistyöhön. Ilman vapaaehtoisten pyhäkoulunopettajien työpanosta pyhäkoululla ei olisi tätäkään jalansijaa Laitilassa. Erittäin tärkeä osa on myös vanhemmilla, jotka kuljettavat tai lähettävät lapsensa pyhäkouluun.

Kun lapsuudessa koetut ja opitut asiat säilyvät ihmisen kaikkein sisimmässä ja vaikuttavat siellä koko elämän ajan, on pyhäkouluun sanan kylvö ilmeisestikin paljon merkittävämpää kuin sen osakseen saama arvostus.
Arvostavatko kodit pyhäkoulua edelleen niin, että lähettävät sinne lapsiaan, kun lasten ajankäytöstä kilpailevat yhä tiukemmin myös monet muut harrastukset ja viihdemuodot.

Pyhäkoulut

Pyhäkoulut kokoontuvat:

Kirkkokoti  joka sunnuntai klo 10.20
Välimetsäntupa   joka sunnuntai  klo 11.15
Soukainen, E.Elon koulu  parittoman viikon sunnuntai  klo 11.30
Padon yhteistalo parittoman viikon perjantai  klo 18.00
Pyhäkoulukuoro Ilon Helmet srk-talolla keskiviikkoisin klo 17.00 ( Tiedustelut Lahja Pavela 0500 839461 )Kuoro on tarkoitettu yli 6-vuotiaille.

Tiedustelut  Tiina Saari