Pyhäkoulut ovat kaikille lapsiperheille avoimia tilaisuuksia.

Padon Yhteistalolla joka toinen perjantai, parillisilla viikoilla, klo 17.30.  18.9. alkaen.

E. Elon koululla Soukaisissa joka toinen sunnuntai, parillisilla viikoilla, klo 10.30. 18.10. alkaen

Muskaripyhis on seurakunnan uusi toimintamuoto joka kokoaa lapsiperheet kirkkoon leikkimään ja laulamaan yhdessä.
Muskaripyhiksessä leikittäjinä toimivat seurakunnan vapaaehtoistyöntekijät Lahja Pavela ja Eija Lehtinen. Muskaripyhis
kokoontuu joka toinen keskiviikko, parittomilla viikoilla, klo 18.15-19.00 Laitilan Pyhän Mikaelin kirkossa.

Lapsikuoro Ilon Helmet harjoittelee keskiviikkoisin klo 16:45-17.30. Pääsääntöisesti harjoitukset ovat Kirkkokodilla, toisinaan kirkossa. Mukaan kuoroon ovat tervetulleita  yli 6 vuotiaat, laulamisen ilosta pitävät tytöt ja pojat.  Pyhäkoulujen ja lapsikuoron kokoontumiset löytyvät myös seurakunnan kotisivujen kalenteri-osiosta.

Pyhäkoulut, muskaripyhis ja Ilon helmet ovat ilmaisia. Lisätietoa pyhäkoulusta saa pyhäkoulusihteeri Tiina Saarelta, puh. 044 5689300

Lisätietoja muskaripyhiksestä ja Ilon helmien toiminnasta antaa Lahja Pavela 0500 839461

Ylös